Žijeme v rychlém světě, to je znát i v požadavcích našich klientů. Mnozí potřebují rychlý překlad za poměrně nízkou cenu, protože se musí „vejít do rozpočtu“, který mají k dispozici. Stejně důležitá pro ně však zůstává kvalita a konzistence. Tyto požadavky se na první pohled mohou zdát neproveditelné.

Čtení tohoto článku zabere přibližně 2 minuty.

Jak se s tím můžeme vypořádat a klientům nabídnout obojí – rychlý i kvalitní překlad za výhodnou cenu?

Při překládání nám kromě zkušených a schopných překladatelů pomáhá také náš „skrytý pomocník“ tzv. CAT nástroje. Při překladech používáme software, který nám umožňuje zjistit počet slov, identifikovat opakování a přeložené segmenty uložit do paměti. To znamená, že se během překládání automaticky vytváří jakýsi interní slovník, který se s přibývajícím množství přeloženého textu pomalu rozšiřuje. Díky tomu vám můžeme zajistit kvalitní překlady a nabídnout výhodné slevy za opakování v překládaném textu!

Co to pro vás vlastně znamená?

  • Překlad budeme moci vypracovat rychleji.
  • Ve všech vašich dokumentech budeme moci používat stejnou terminologii.
  • Za opakování v textu vám můžeme nabídnout slevu, tím ušetříte, protože cena překladu bude nižší!

To ale ještě není vše, CAT překlady prováděné s podporou počítače mají i jiné výhody. Překladatelský program umí pracovat s textem v různých formátech (JPEG, PDF), které se jinak hůře zpracovávají. Program zachová původní grafickou podobu textu (v některých případech je překlad na pohled shodný s originálem).

Pokud váš text zpracuje zkušený překladatel a používá při tom efektivní překladatelský program, může být výsledek velice kvalitní i za velmi výhodnou cenu. Pokud potřebujete překlad, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT, rádi vám vypracujeme individuální cenovou nabídku na základě analýzy vašeho textu.